Fri frakt vid 399 kr - Snabb & säker leverans - lager i Sverige

Vilken sous vide ska man välja?

Det finns idag en uppsjö sous vide-modeller på marknaden. På Sovidia säljer vi inte sous vide-cirkulatorer men kan ändå passa på att göra en liten guide till dig som är nyfiken på sous vide. Alla modeller nedan passar Sous Vide Magnet Container Set från Sovidia. Så köper du någon av dessa samt ett Container Set har du vad som behövs för att komma igång direkt!

Det kanske mest kända och enligt många mest pålitliga varumärket är Anova. Anova’s cirkulatorer har wifi-anslutning och kan kontrolleras med mobilen via deras egna app. I appen hittar du mängder av recept där det snyggt och enkelt presenteras olika tillagningstider och temperaturer. Bara att välja vilket resultat du vill ha på råvaran och din cirkulator sätter då igång att jobba. Otroligt smidigt och dessutom är appen en toppenbra källa till inspiration!

Behöver man inte wifi-anslutning men ändå är ute efter en riktigt pålitlig cirkulator rekommenderar vi modellen SV50 från tyska varumärket Steba. Modellen har funnits på marknaden i många år och gör det den ska utan några konstigheter. Håller temperaturen mycket exakt. Tillagningstid och temperatur ställs in enkelt och visas tydligt på cirkulatorns display. Vinnare av Pricerunners cirkulator-test 2020.

CHSV310 från Champion är extremt lik SV50 från Steba i allt från design till funktioner och reglage. Håller temperaturen bra och har precis som Steba’s modell får riktigt bra betyg i olika produkttester.