Fri frakt vid 399 kr - Snabb & säker leverans - lager i Sverige

Köpvillkor

Om F.E.B Trading AB (ägare av Sovidia)

Företaget är baserat i Uppsala. Företagets postadress är Kungsgatan 52B, 75321 Uppsala och organisationsnumret är 559208-9543. Om du behöver komma i kontakt med oss, skicka då ett mail till info@sovidia.com med dina kontaktuppgifter och information om ärendet.

Beställning

När du slutfört din beställning skickar vi ut en orderbekräftelse till din e-postadress. Bekräftelsen innehåller uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Om något i orderbekräftelsen inte skulle stämma är du välkommen att omedelbart kontakta oss via e-post på info@sovidia.com

Leverans

Normalt levererar vi dina produkter 2-3 arbetsdagar efter dagen du beställt din vara. Order som har lagts på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Om inte du mottagit dina varor inom 5 arbetsdagar är du välkommen att kontakta oss på info@sovidia.com

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för felskrivningar och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ångerrätt

Vid köp av varor online har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

5.1 Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela oss om du ångrat ditt köp. Kontakta oss på info@sovidia.com. I ditt meddelande behöver följande information framgå: namn, adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du är ansvarig för leverans och produkternas skick vid retur. Produkterna behöver skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

Om en vara levereras till oss använd eller skadad så förbehåller vi oss rätten att göra ett avdrag i återbetalningen baserat på värdeminskningen av varan.

Om du ej hämtar ut ditt paket och det går i retur, debiteras du 99 kr för kostnaden.

Reklamation och klagomål

Skulle en produkt vara trasig när den anländer, eller att fel vara levereras från oss, åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

Notera att klagomålet skyndsamt och utan dröjsmål direkt ska skickas till oss så snart felet upptäckts.

Hur går du tillväga vid reklamation?

Fel och defekter reklameras per e-post till info@sovidia.com. Ange ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och samt en tydlig beskrivning av felet.

Om vi inte skulle lyckas reparera felet eller ersätta din vara med en ny, så återbetalar vi dig för den defekta varan i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfraktkostnaden vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning, om det skulle visa sig att varan inte är felaktig eller skadad.

Vid reklamationer följer vi de uppsatta riktlinjerna från Allmänna Reklamationsnämnden.

Ansvarsbegränsning

Du som konsument har ansvar för att produkter som köpa används på korrekt sätt. Läs alltid instruktionsmanual om sådan medföljer produkten och gör dig uppmärksam på eventuella varningstexter som framgår på produktens förpackning och/eller manual.

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

Vi tar ej ansvar för leveransförseningar eller fel till följd av omständigheter bortom vår kontroll (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara, men är ej begränsade till arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, försenad  leverans från leverantör.

Produktinformation

Vi reserverar oss för tryckfel på den här plattformen samt slutförsäljning av produkter.

Det är alltid vår ambition att på bästa och tydligast möjliga sätt återge produkternas utseende, men vi garanterar inte att faktisk produkt exakt motsvarar det som visas på skärmen. Skillnader kan finnas i bildkvalitet, fotokvalitet och upplösning av bilder.